+32 15 41 31 71 info@tasttoe.be

Degustaties, tastings, proeverijen, masterclasses

Bij TasTToe organiseren we regelmatig events.  Vaak gaat het om betalende tastings, gratis open degustaties, maar geregeld worden er in België ook “Limited Editions” gereleased waarvoor we niet anders kunnen dan een wachtlijst openen waarvoor je je online kan aanmelden.

Hieronder vind je een overzicht van alle lopende events, alsook een kort overzichtje van wat we de laatste tijd zoal gedaan hebben.

De degustaties die we organiseren zijn divers en richten zich tot heel wat verschillende doelgroepen.  Zo gaan we tijdens de ene tasting dieper in op bepaalde soorten of merken, terwijl andere degustaties net heel bewust laagdrempelig gehouden worden om liefhebbers een nieuw soort product te laten ontdekken op een toegankelijke manier.  Want zoals met alles heeft ook een spirit maar één kans om een eerste indruk te maken.

Eric Cnops

Assistent-Winkelverantwoordelijke, TasTToe

    review rating 5  Combineer whisky met design, finesse en gastvrijheid: dat is wat je hier gaat ondervinden. Indrukwekkend whisky - aanbod met een verhaal. Toffe degusteer- tafels Ik verliet de zaak met wijnen van over gans de wereld en enkele whisky - en rhum - juweeltjes. I will be back....

    thumb Chris Duron
    9/20/2019

Aankomende events

  • Momenteel zijn er geen geplande events.

Afgelopen events

Contacteer ons vrijblijvend!