+32 15 41 31 71 info@tasttoe.be

Regio Leuven

Je bent een inwoner van Leuven, Wijgmaal, Doren, Herent, Kareelveld, Bovenveld, Wilsele, Kessel-Lo, Terbank, Egenhoven, Meerbeek of Veltem-Beisem en je bent op zoek.  Op zoek naar een geschenk, een fantastische wijn of een heerlijke fles champagne?  Zoek je een drankenwinkel waar je een ongekend assortiment sterke drank kan vinden?  Misschien ben je wel een fervent whisky verzamelaar en zoek je naar zeldzame bottelingen?  Hou je misschien eerder van een lekkere porto, een goed glas wijn, een verrassende aperitief?  Ga je vanavond bier proeven met vrienden en wil je hen verrassen met onbekende pareltjes?  Zoek je de perfecte sigaar om bij je whisky te drinken?  Of sta je er gewoon op om goed geadviseerd te worden en verwacht je advies te krijgen van medewerkers met een voorliefde -nee, passie- voor hun producten?

Dan hebben we goed nieuws voor je!  Want bij TasTToe vind je al deze dingen, en meer!  Onze winkel is al sinds jaar en dag bekend om zijn overweldigend aanbod aan whisky, maar ook andere spirits zijn meer dan ruim vertegenwoordigd.  Daarnaast vind je bij ons een unieke “klimaatkast” die de beste topwijnen bewaart in de beste condities.  Die drang naar de beste kwaliteit trekt zich bovendien ook door naar ons assortiment sigaren, want ook die worden in een aparte, afgesloten humidor bewaard zodat ze van perfecte kwaliteit zijn op het moment dat jij ze mee naar huis neemt om van te genieten.

Ons team staat elke dag voor je klaar om van elke vraag te beantwoorden en je bij te staan in je zoektocht.  Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt over wat we voor jou kunnen betekenen.  Onze drankenwinkel ligt op minder dan 25 minuten van bij je thuis!  Hoog tijd voor een bezoekje dus!

Hey, wacht eigenlijk gewoon nog op een mail met factuur. Men kaart bleek het saldo niet te dekken aan de kassa. Vond het vooral fijn dat jullie bereid waren dit akkefietje/de factuur via mail te kunnen oplossen voor me.

Joey Verhaegen Avatar Joey Verhaegen
4 december 2023

Waarom kiezen mensen al jaren voor TASTTOE?

√  Gigantische keuze uit meer dan 3000 whisky’s, 500 soorten gin, honderden rums en meer

√  Tal van wijnen en bubbels 

√  Groot assortiment (streek)bieren

√  Topwijnen in topconditie dankzij onze klimaatkast

√  Heerlijke sigaren, bewaard in de beste omstandigheden dankzij onze humidor

√  Grote, snel aanspreekbare voorraad

√  Productkennis en persoonlijk advies, gegeven door mensen met een passie voor hun producten

√  Ruime parking

√  Open van dinsdag tot en met zaterdag

Contacteer ons vrijblijvend!

Whisky

Ons aanbod whisky is het grootste van Vlaanderen.  Je ontdekt er tal van unieke bottelingen.

Sterke drank

Naast de bekendste vind je bij ons ook nog tal van andere, minder bekende sterke dranken.

Rum

Rum is een bijzonder interessant product, en deelt een aantal smaakeigenschappen met whisky.

Gin&Tonic

Gin en tonic zijn niet meer weg te denken.  Ons assortiment is bijgevolg dan ook reusachtig!