+32 15 41 31 71 info@tasttoe.be

Werken bij TasTToe

Ben jij op zoek naar een nieuwe job en heb je een passie of voorliefde voor dranken?  Dan vind je tussen onze openstaande vacatures misschien wel jouw volgende droomjob!

OVER GROEP BROEKMANS

Bijna 100 jaar na oprichting baat de groep Broekmans in Zolder onder meer de B2 Supermarkt en Drankenshop Broekmans uit. Ook de drankenspeciaalzaak TasTToe in Boortmeerbeek en de drankengroothandel The Nectar maakt deel uit van de groep: deze laatste onderneming verzorgt de verdeling van meer dan 2000 exclusieve whisky’s en andere distillaten via wijnhandels en grossiers in België en Luxemburg. In totaal realiseert Groep Broekmans met een 60-tal medewerkers een omzet van ca. 25 miljoen euro.

TASTTOE

Tasttoe is al sinds jaren één van de grootste speciaalzaken van België met naast alle spirits ook een groot aanbod aan wijnen, champagnes, bieren en sigaren. 

Geen resultaten

Je zoekopdracht gaf geen resultaten terug. Misschien heb je te specifiek gezocht of wijkt onze schrijfwijze af van de jouwe. Probeer daarom eens je zoektermen te verkleinen of te zoeken op slechts een deel van een woord. Hou er ook rekening mee dat je op onze website nog lang niet alle merken en releases terug kan vinden die je wel in onze shop terugvindt.

Niet kunnen vinden wat je zocht op onze website? Dat kan gebeuren... De kans is echter groot dat we je desondanks tóch verder kunnen helpen, want onze website vermeldt bijlange niet alle merken, bottelingen en releases die je wel in onze shop terug kan vinden. Neem daarom gerust even contact met ons op, dan gaan we meteen voor je op zoek naar een gepaste oplossing.

Contacteer ons vrijblijvend!